woensdag, maart 08, 2006

Mindelo

Als er wat spelfouten inzitten komt dat omdat het toetsenbord wat aangetast is door het zand en somige toetsten wat vastzitten.

Ik heb de nationale televisie gehaald met Carnaval, ik was vol in beeld (ik denk dat ik opviel als blanke met een groene pruik).

Maandag heb ik wat foto’s geschoten van de haven van Mindelo, je ziet zeiljachten dat zijn mensen die bezig zijn aan een wereldreis en nog even moeten bevooraden voordat ze naar Brazilie hoppen.


Dit weekend gaan we naar het eiland Santo Antao, op de foto ( Ilheu dat stuk rots wat uit de ocean steekt)zie je dit eiland op de achtergrond. De overtocht gaat met een soort veerboot wat er altijd heftig aan toe gaat gezien de hoogte van de golven. Ongeveer 80 % van de passagiers gaat over ze nek van de zeeziekte. Gezien de wind van de afgelopen dagen staat ons nogal wat e wachten. Als je op de boot komt krijg je alvast een zakje om in te spugen en staat er iemand fulltime kots weg te spuiten op het dek.


Zoals je ziet is de lente hier al begonnen

Dit zijn allemaal zeilbootjes van mensen die een wereldreismaken met tussenstop Cabo Verde.

Ook een foto van een Schip uit Rotterdam de Eaststar en een het bewijs dat de lente al is begonnen hier.

Oud vissersbootje

2 opmerkingen:

Peter zei

koele foto's!! die ondergaande zon is goed zeg! ik heb er ook zo 1 met het vrijheidsbeeld, als toerist moet je er gewoon zo'n foto bij hebben! zo te zien gaat het goed. ik blijf jullie site volgen.

grt. Peter

Kirsten zei

Hoi Hoi,

Wat een leuke foto's. Wij volgen jullie hier ook op kantoor hoor. Kunnen jullie niet wat zon opsturen naar ons, tis hier koud!!!! Na nog heel veel plezier spreek, zien het wel weer als er wat nieuws bij staat. Groetjes Kirsten