maandag, maart 20, 2006

Santo Antao
We waren een weekje even van de buitenwereld afgesloten naar het eiland Santo Antao. Dit is het mooiste eiland van de Kaapverdische Eilanden. Heel rustig, groen, tropisch etc.. De lucht is heel zuiver, geen coenunelweg naast je waar dagelijks honderduizenden auto’s voorbij razen. Niet m de paar minuten een vliegtuig over die duizendenliters kerosine uitstoot. Hier is het echt donker, geen lichtvervuiling van de stad. Duizenden strerren zie je s’nachts.

Kortom wederom een heerlijk weekje achter de rug met de eerste dagen tegen de dertig graden. De wind is net op tijd wat minder geworden zodat de overtocht niet zo heftig was.

Hier wat foto’s.

3 opmerkingen:

kirsten zei

Zo kijk je weer eventjes niet en dan staat er weer wat bij! Zo te zien genieten jullie nog steeds, is maar goed ook want het weer hier is nog niet om over naar huis te schrijven dus blijf nog maar even genieten! We zijn hier heel erg benieuwd naar de rest van de foto's! Groetjes Kirsten

Nel zei

Geweldig zeg al die mooie foto's. Om jaloers op te worden. Zo te lezen hebben jullie het erg goed!!! Wel vermoeiend volgens mij?! Geniet er nog lekker even van. Groetjes vanuit koud Amsterdam.

Ineke zei

Hey vakantiegangers als ik naar de foto's kijk dan word ik toch wel errug jaloers hoor!!! Wat is jouw land mooi Livramento!!Geniet er nog maar lekker van want het is hier nog steeds koud brrr.
Lieve groet van Ineke,Arno en Desiree